FLUKEFVF-SC Kablolu FlukeView Forms Yazılımı

Special Price 239

vergiler dahil

Stok Durumu:  sınırsız miktar


Ürün Kodu: FLU002

Short_Description

FlukeView ® Forms yaılımını Multimetrelerle, Termometrelerle †, MegOhMetrelerle ve ProsesMetrelerle kullanmak .... Daha fazla görüntüle:

 
 

FlukeView ® Forms yaılımını Multimetrelerle, Termometrelerle †, MegOhMetrelerle ve ProsesMetrelerle kullanmak

 

Aşağıdaki tabloda gösterilen metrelerde, yüzlerce okuma yapabilir ve metrenin dahili belleğinde saklayabilirsiniz ve sonra bu bilgiyi FlukeView ® Forms yazılımına aktarabilirsiniz. Fluke-187, Fluke-789 ve Fluke-45 gibi dahili belleği olmayan metrelerde, FlukeView ® Forms yazılımı ile PC`nize bağlı iken interaktif okumalar yapabilirsiniz.

FlukeView® Forms yazılımı, verilerinizin analizini daha kolaylaştırmak için olayları kaydeder. Giriş sinyali önemli ölçüde değiştiğinde, bu essiz veri kayıt yöntemi daha detaylı okumalar sağlar. Bir olayı tetikleyecek sinyal değişim miktarı size özel test durumuna uyacak şekilde ayarlanabilir. Her bir olay için, okumaların minimum, maksimum ve ortalama değerleri kaydedilir. Kayıt oturumları, veriler belirli zaman aralıkları boyunca kaydedilecek şekilde de ayarlanabilir (mesela, her 5 dakikada veya 30 saniyede bir).

FlukeView ® Forms yazılımını Fluke 1653 Tesisat test cihazıyla kullanmak †
500 adede kadar test sonucu Fluke 1653 tesisat test cihazında saklanabilir. Her bir ölçüm için saklanan veriler, test fonksiyonu, kullanıcı tarafından seçilebilen test koşulları ve essiz referanslardan oluşur. Profesyonel raporlar hazırlamak üzere, sonuçlar yüklenebilir. Bu raporlar, size özgü gereksinimlere veya lokal yönetmeliklere uyacak şekilde özelleştirilebilir. Standart formatların yani sıra, Almanya (ZVEH), Avusturya (ÖVE) ve İsviçre (electrosuisse, gem. NIV) için özel lokal formlar da mevcuttur

† FlukeView Forms Basic sürümünde desteklenmemektedir

 

text_Customer_Reviews

Leave_Review